WORKSHOP – HYBRID EVENT: "Governance as Ideal and Practice: Metrics, Mobility, and Modes of Knowledge"

• Plats: SCAS SCAS, Linnéanum, Thunbergssalen, Thunbergsvägen 2 Uppsala
  • Föreläsare: Afshin Mehrpouya (SCAS & University of Edinburgh Business School), Franke N. Pieke (SCAS & Leiden University), Francesca Rosignoli (SCAS, Stockholm University & Eurac Research, Bolzano), Cris Shore (SCAS & Goldsmiths University of London), Michael J. Watts (SCAS & University of California, Berkeley), Linda Wedlin (SCAS & Uppsala University)
  • Arrangör: Swedish Collegium for Advanced Study (SCAS)
  • Kontaktperson: Klas Holm
  • Workshop

Afshin Mehrpouya, Franke N. Pieke, Francesca Rosignoli, Cris Shore, Michael J. Watts och Linda Wedlin talar på sina teman för Global Horizons Programme. Workshopen hålls på engelska och följs av frågestunder och diskussioner.

A Global Horizons Workshop

Governance as Ideal and Practice: Metrics, Mobility, and Modes of Knowledge
Afshin Mehrpouya, Frank N. Pieke, Francesca Rosignoli, Cris Shore, Michael J. Watts, Linda Wedlin

This is an event of the Global Horizons Programme.

The workshop will be followed by a reception. Pre-registration is required. The number of seats is limited, and seats will be distributed on a first come, first served basis.
Please contact rsvp@swedishcollegium.se no later than 29 September to register for the event.

Evenemanget hålls även som Zoom webinarium.

För program och webinarielänk, se http://www.swedishcollegium.se/subfolders/Events.html.