Diskussion om Strut-utredningen

• Plats: Humanistiska teatern
  • Arrangör: Den högre utbildningen som forskningsobjekt (HERO)
  • Kontaktperson: Johan Boberg
  • Telefon: 4715082
  • Workshop

Diskussion om utredningen "En långsiktig, samordnad och dialogbaserad styrning av högskolan" med flera kortare inlägg om utredningens centrala teman.

Forskningsnätverket Den högre utbildningen som forskningsobjekt (HERO) arrangerar med anledning av att utredningen En långsiktig, samordnad och dialogbaserad styrning av högskolan (Strut, SOU 2019:6) är ute på remiss en diskussion om utredningen i Humanistiska teatern den 13 maj kl. 12.00–14.00. Från 11:30 serveras lunchsmörgås i foajén.

Diskussionerna kommer att ta upp centrala teman i utredningen, såsom Normer och reglering, Styrning, Finansiering, Utbildningsutbud, Analysenhet, Samverkan, och Forskning. Medverkar gör bland andra Mikael Börjesson, Anders Ekström, Lars Engwall, Sverker Gustavsson, Thomas Karlsohn, Sharon Rider, Kerstin Sahlin och Linda Wedlin.

Anmälan till lunchminglet sker via e-post till Johan Boberg (johan.boberg@filosofi.uu.se) senast 9 maj kl. 12.00. Kom ihåg att ange eventuella allergier eller specialkost.